ThailandThailand International Orienteering Championship

Thailändska orienteringsmästerskapet i Pattaya 2021 – Anmäl dig & betala sedan med swish/faktura

Res till Thailand för orientering - mästerskapet i Pattaya över höstlovet!

Midsommar är det redan, och dagarna kommer att förkorta sig så småningom. Därför är det dags att planera din Thailandsvistelse för att resa bort från den svenska vinterns mörker och kyla! Och finns det bättre sätt med att uppleva den tropiska naturen än orientering?

Anmäl dig till Thailändska mästerskapet (TIOC 2021) i Pattaya, som löper från 30 oktober till 7 november 2021 med en träningcamp. Med en veckas navigeringssport kan du upptäcka Thailands natur i tropiska värmen. Denna period matchar även höstlovet i Stockholm och flera andra kommuner. Läs inbjudan.

Du kan nu anmäla snabbt med ett formulär och betala sedan med Swish eller mot faktura!

Siste gången det blev ett mästerskap inom orientering i Thailand var 2019 i Chiang Mai.
Siste gången det blev ett mästerskap inom orientering i Thailand var 2019 i Chiang Mai.

Upplev Thailand med orientering

Orientering finns i Thailand sedan länge i scouting, dock inte förrän 2019 har Thailand blivit medlem i Internationella Orienteringsförbundet (IOF). Sista orienteringsmästerskapet i Thailand hände i december 2019 (nyår 2020) i Chiang Mai.

Efter pandemiåret ska Thailand starta igen med internationella orientering. I höst ska det tredje mästerskapet äga rum i och runt Pattaya. Bo bekvämt hos vårt officiella hotell, The Ravindra Beach Resort & Spa på Jomtiens strand, med våra hotellpaket. Till hotellpaket ingår även flygplatstransfer, föreläsning och seminarium.

Du kan upptäcka Pattayas stad och skog med orientering.

Vi startar med Landrunning World Series 2021 Pattaya Station på halloween (31 oktober) i Khao Mai Keaos skog öster om Pattaya stad. Landrunning är en typ löpning liksom “förenklad orientering” med alla checkpunkter på stigar, vilket gör det säkrare än vanlig orientering. Du kan välja mellan 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton. På kvällen har vi en hemlig halloweentävling vid hotellet!

Därefter fortsätter vi med en utflykt till Ko Samet den 1 november och träningar från 2 till 4 november. Den 5 till 7 november har vi huvudrätten Thailändska mästerskapet i orientering samt #AsiaCityRace Pattaya, med 4 lopp i stad och skog.

Res till Thailand - du som är fullt vaccinerad slipper karantän fr.o.m. 1 juli 2021
Vi har tidigare rapporterat om att du som fullt vaccinerade slipper karantän i Phuket fr.o.m. 1 juli. Nu ska hela Thailand återöppna utan karantän till vaccinerade i höst!

Ingen karantän för fullt vaccinerade från oktober

I mitten av juni 2021 lovade Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha att Thailand ska öppna upp igen inom 120 dagar, dvs karantänkrav slopas helt för dem som har fått två doser covidvaccin. Det är alltså omkring mitten av oktober att återöppningen ska ske. Samtidigt ska de allra flesta thailänderna ha fått åtminstone en dos vaccin vid återöppningen i oktober.

Vi vill att du ska känna dig säkert under resan till Thailand. I landet har man stränga krav om hälsa och säkerhet, vilka innebär att du kan känna dig trygg och nöjd när du upptäcker Thailands natur.

Landrunning är liksom “förenklad orientering” med alla kontroller på stigar. Vi hoppas att på så sätt lockar dem många löpare i Thailand att pröva navigeringssporten.

Fler tävlingar i Asien 2021/2022

Återöppningar förväntas även vid andra asiatiska länder! Vi planerar flera tävlingar i Hongkong, Malaysia, Filippinerna, Nepal och flera länder. Följ ORIEN.ASIA på Facebook och Instagram för att vara först med att få veta när tävlingarna ska öppna för anmälan!

Vi planerar fler tävlingar i Asien 2021/2022, i samband med återöppningarna till turister.
Vi planerar fler tävlingar i Asien 2021/2022, i samband med återöppningarna till turister.

Betala snyggt och enkelt

Advertisements

Du kan fylla in formuläret först och betala sedan med flera sätt! Du kan betala med Swish eller mot faktura via bankgiro eller bankkonto. Vill du betala med betalkort eller kreditkort hänvisar vi dig till Metvigo för anmälan och betalning.

Du kan välja en eller flera av tävlingarna och bo så många nätter som du vill. Ju mer nätter du stannar, desto billigare det är genomsnittligt.

Om du har många klubbkompisar som kommer till mästerskapet kan vi även ge er en förmånlig klubbrabatt.

Anmäl redan nu för att säkra din plats och gratis tröja!

Följ och gilla oss!
Advertisements