Uncategorized

World Cup Finale 2019 ska vara i Guangdong

Enligt IOF (http://orienteering.org/for-the-first-time-in-china-world-cup-2019-goes-to-asia/) ska World Cup Finale 2019 vara i Guangdong, en provins i södra Kina. Det ska finns i provinshuvudstaden Guangzhou och området, som har bra förbindelse med Hongkong.
Finalen ska finns i sen oktober 2019 och ha ett fokus om sprintdistans. “Det finns ingen brist på bra sprintområden i Kina” (There is no shortage of good sprint venues in China), säger Tom Hollowell, IOF:s vd.
Asia är en fokusregion för IOF:s utveckling. Det finns redan VM i Japan 2005. Kina, Japan, Nordkorea, Sydkorea, Hongkong och Taiwan ta del av VM och andra internationella tävlingar varje år.
I Guangdong finns detta år Historical Road Championship, en flerstegstävling med WRE (World Ranking Event) under decembers finalen sista helgen. Det kommer att finns också Asian Orienteering Championships 2018 och World Trail Orienteering Championships 2020 i Hongkong.

Följ och gilla oss!
Advertisements

Leave a Reply